4 tipy, ktoré musíte vedieť, aby ste mali z elektronického inhalovania pôžitok.

Máte elektronickú cigaretu? Ste si istý, že ju používate správne?
Stiahnite si ZDARMA 4 dôležité tipy, ktoré Vám pomôžu k tomu, aby ste mali z elektronického fajčenia pôžitok a aby e-cigareta fungovala správne.

POZOR: 

Na základe nariadenia Úradu verejného zdravotníctva v súvislosti s vývojom epidemiologickej situácie vo výskyte ochorenia COVID-19, je aj kamenná prevádzka v HM TESCO, Trolejbusová 1, Košice ZATVORENÁ,

ale máme aj dobrú správu

Ak potrebujete akýkoľvek tovar zo sortimentu el.cigariet, doručíme Vám ho osobne na Vašu adresu v rámci Košíc a okolia.

Pošlite jednoduchú objednávku na mail info@masseler.sk alebo si objednajte telefonicky na tel.: 0905 660 813  a tovar Vám donesieme domov, alebo na adresu ktorú uvediete.

Do e-mailu napíšte čo objednávate a Vaše kontaktné údaje (meno a priezvisko, adresa, mobil).

Cena za dopravu v rámci Košíc je 3€ (KS okolie - 4€). 
Pri objednávke nad 35€ doprava ZADARMO.

Rozvoz tovaru robíme pravidelne, denne podľa potreby.

Po prijatí objednávy Vás budeme telefonicky kontaktovať ohľadom celkovej ceny a termínu doručenia.

V prípade akýchkoľvek informácií nás kontaktujte na tel.č.: 0905 660 813

Ceny ako aj základný sortiment výrobkov nájdete TU >>>

Neprehliadnite:

Ku každej objednávke si objednajte za zvýhodnenú cenu dezinfekčný gél na ruky Hand Sanitizer Swiss PharMax, ktorý je vhodný pre bezpečnú dezinfekciu rúk bez umytia vodou.

Je vhodný aj pre dezinfekciu plôch ako je mobilný telefón, peněženka...
Swiss PharMax roztok zabíja 99,9% všetkých baktérií, virusov a mikróbov.

Zloženie: Isolpropylalkohol a denaturovaný etanol

Balenie: 60ml, kompaktné balenie pre nosenie pri sebe

Účinná látka: Isolpropylalkohol 800 g/kg

Cena pre zákazníkov pri objednávke sortimentu e-cigariet je 4,00€.

Bežná cena 5,90€.

Skladom od 6.4.2020

UPOZORNENIE: Tieto web.stránky majú informatívny charakter a neslúžia ako e-shop.
Podľa platných zákonov je nákup niektorých druhov tovaru podmienený dosiahnutím veku 18 rokov. Jedná sa o elektronické cigarety a plniace fľaštičky s obsahom nikotínu. K nákupu týchto tovarov je nutné overenie veku a to kuriérom pri prevzatí zásielky. Všetky poskytnuté osobné údaje budú považované za dôverné a bude s nimi zaobchádzané v zmysle zákona o ochrane osobných údajov. Bez splnenia tejto podmienky nie je možné objednávať (nakupovať) na stránke www.masseler.sk.

Ochrana osobných údajov

Máme radosť z vašej návštevy našich stránok. Ochranu osobných údajov berieme vážne. Je pre nás, VAPEGO s.r.o. dôležité, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

Aké údaje uchovávame?

Počas vašej návštevy našich stránok uchovávame údaje, ktoré zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na našich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávame tieto osobné údaje: meno, email.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne. Pokiaľ by i napriek našej snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich opravíme.

Akým spôsobom sú zasielané informácie o našich ponukách VAPEGO s.r.o.?

V prípade, že si záujemca vyžiada zasielanie aktuálnych informácií o ponukách, registračných formulároch, objednávkových formulárov, ….označením príslušného poľa, ich poskytovanie sa uskutoční zasielaním na kontaktnú e – mailovú adresu záujemcu. O zrušenie tejto služby môže záujemca požiadať elektronickou poštou na adrese: info@masseler.sk. Odosielanie je realizované prostredníctvom technických prostriedkov spoločnosti SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, IČO: 29210372, ktorej sú za týmto účelom poskytované osobné údaje v rozsahu emailová adresa, meno, priezvisko v prípade fyzickej osoby – spotrebiteľa a emailová adresa, názov, resp. obchodné meno v prípade fyzickej osoby podnikateľa alebo právnickej osoby.

Cookies

Používame cookies k tomu, aby sme zistili preferencie navštevníkov web stránok a vedeli na základe toho prispôsobiť našu ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať k tomu, aby sme zistili, či už ste naše stránky z vášho počítača niekedy navštívili.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

Na čo tieto informácie používame?

Informácie, ktoré spracovávame môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností:

  • Presonalizovanie ponuky – vaše informácie nám pomáhajú prispôsobiť našu ponuku vašim individuálnym potrebám
  • Zlepšenie web stránky – pravidelne vylepšujeme našu web stránku na základe informácií a spätnej väzby, ktorú nám dávate
  • Vylepšenie zákazníckej podpory – vaše informácie nám pomáhajú efektívne odpovedať na vaše požiadavky a potreby
  • Na spracovanie transakcií – vaše informácie, verejné alebo neverejné, nebudú nidky predané, vymenené alebo postúpené tretím stranám bez vášho súhlasu, s výnimkou údajov nutných na spracovanie platobných transakcií a doručenie tovaru.
  • Na spracovávanie výsledkov súťaží, promoakcií, ankiet a pod.
  • Na odosielanie emailov – emailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa vašej objednávky. Taktiež na odosielanie noviniek, rád, tipov a trikov, informácie o produktoch a službách, o pripravovaných akciách, atď.

Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.

Ste v bezpečí

Je pre nás prvoradé, aby vaše osobné údaje boli v bezpečí. Implementovali sme rôzne bezpečnostné systémy na ochranu údajov. S vylepšovaním technológií vylepšujeme aj tieto bezpečnostné systémy.

Odkazy tretích strán

Niekedy na našich stránkach odkazujeme na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na našich. Z toho dôvodu nenesieme žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán. I napriek tomu je našou snahou udržať vysokú úroveň bezpečnosti. Preto, ak máte akékoľvek podozrenie na nekalé chovanie týchto tretích strán, kontaktujte nás na info@masseler.sk. Ďakujeme.

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s úchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciam je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

Možnosť odhlásenia

Vaše osobné údaje používame k tomu, aby sme vás mohli informovať o našich projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s príjmaním týchto informácií nesúhlasili, môžete nám to kedykoľvek oznámiť, aby sme vaše údaje zablokovali.

Z odberu emilových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť aj sami. Stačí kliknúť na priložený odhlasovací odkaz v emaily, prípadne nám spätne napísať, že si už emaily neprajete dostávať a my vás odhlásime.

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 1.4.2018

4 tipy, ktoré musíte vedieť, aby ste mali z elektronického inhalovania pôžitok.

Máte elektronickú cigaretu? Ste si istý, že ju používate správne?

Stiahnite si ZDARMA 4 dôležité tipy, ktoré Vám pomôžu k tomu, aby ste mali z elektronického fajčenia pôžitok a aby e-cigareta fungovala správne.

4 tipy, ktoré musíte vedieť, aby ste mali z elektronického inhalovania pôžitok.

Máte elektronickú cigaretu? Ste si istý, že ju používate správne?
Stiahnite si ZDARMA 4 dôležité tipy, ktoré Vám pomôžu k tomu, aby ste mali z elektronického fajčenia pôžitok a aby e-cigareta fungovala správne.